avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal pentru alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal pentru alcool la volan

ce se poate face daca am fost depistat baut,dar nu eram in masina cand am fost prins?de asemenea nu erau de la politia circulatie
Ultima modificare: Duminică, 11 Iulie 2010
dyo, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
am avut o situatie similara,,,,politistul l-a vazut ca ar fi beat, s0-a luat dupa el, intre timp a ajuns cu masina in caurte, a intrat peste el in curte la luat la politie pus sa sufle mers la spital pentru probe, nu s-a opus, s-a facut dosar penal, trimis in judecata, dar martori nostri au spus altceva si inculpatul a fost achitat intrucat nu exista fapta...daca ai un avocat ai mari sanse de reusita
daca nu dovedesc ca ai condus masina atunci nu au ce face. betia nu se pedepseste :)
" Am fost depistat baut,dar nu eram in masina cand am fost prins"
Poate explicati mai pe larg pentru ca se poate gandi ca ati fugit cand a venit politia si ati fost apoi prins.
De asemeni poate explicati ce organ v-a prins si cum v-au fost recoltate probele
fapta trebuie mai intai dovedita pentru a putea fi sanctionata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice feli27 feli27 Unui bun prieten i s-a ridicat permisul de conducere pe baza art 87/5 si anume refuzul de a i se recolta probe biologice.Acesta a condus baut pe un drum ... (vezi toată discuția)
Masina putin avariata bacterie bacterie Am plecat intr-o seara cu prietenii mei intr-un club. Am coborat cu o prietena sa lase o geanta in masina tovarasului meu dupa care eu am inteles ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Permise de conducere suspendate si cu dosar penal soferasul soferasul Buna seara! Acum un an si jumatate intr-o seara de noiembrie pe la ora 23-0 am fost tras pe dreapta de un echipaj de poitie pt motiv ca se fac razii pt ... (vezi toată discuția)