avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AMENDA PENALA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AMENDA PENALA

Buna ziua,doresc sa stiu daca ma afecteaza o amenda penala daca sunt cadru militar.Va multumesc
daca ati fost cercetat penal , pe perioada cercetarilor ati fost pus la dispozitie in vederea cercetarii in urma solutionarii dosarului dvs cu amenda penala conform art 87 din legea 80/1995
Ofiterii, maistrii militari si subofiterii in activitate condamnati prin hotarire judecatoreasca la pedeapsa inchisorii cu executarea acesteia, precum si cei condamnati pentru infractiuni savirsite cu intentie la pedeapsa inchisorii cu suspendarea executarii ori cu amenda se trec in rezerva sau direct in retragere.


Veti fii trecut in rerzerva automat in functie de fapta savarsita vi se aplica sau nu degradarea militara
Ultima modificare: Duminică, 11 Iulie 2010
ContSters157635, utilizator
Am fost cercetat intr-un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in urma unui accident usor si am primit amenda penala dar am facut apel si astept o alta sentinta
Conform Legii 80/1995 al cadrelor militare,veti fi trecut in rezerva.
Fapta pentru care vi s-a aplicat amenda penala are legatura cu serviciul(care este aceasta si de catre cine v-a fost aplicata)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar! anonim2008 anonim2008 Buna ziua as dori si eu sa intre in cat timp iti expira cazierul sunt eliberat din 2004 pt furt si as dori sa stiu cand imi expira cazierul si ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar - culpa id_store id_store Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca unei persoane condamnate definitiv cu executare pentru ucidere din culpa, accident de masina, la sfarsitul executarii ... (vezi toată discuția)
Cazier curat? ionel91 ionel91 Acum aproximativ 2 ani am primit o pedeapsa de 3 ani jumatate cu suspendare pentru furt calificat . Pot face cerere pentru a sterge cazierul? Multumesc ... (vezi toată discuția)