avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare contabila

cum se inregistreaza in contabilitate cumpararea si plata unor piese pentru un xerox care aduce venituri intr-un magazin?
Cel mai recent răspuns: cimpazu , utilizator 09:51, 12 Iulie 2010
Buna seara .
302=401 achizitionarea
401=5311 sau 5121 .plata .
sii 602=302 consumul
Nu se inregistreaza asa ?
Marius Bote .

Buna seara,
nu as putea sa le inregistrez:
604=401
401=5311?
In 604 sunt inregistrare materialele nestocate..Cumva piesele de schimb din xerox sunt asa ceva ?
Puteti inregistra daca e cazul (inventar intermitent sau permanent )direct 604=401,nu prin 604.Parerea mea .

Marius Bote .
pai sunt piese de schimb:hm:.........eu trebuie sa le inregistrez pe cheltuieli, firma le-o achizitionat si pt. ca ii trebuiau si pt k avea nevoie de cheltuieli pe firma.......cum sa fac pana la urma??:(
Pai parca tocmai v-am spus mai sus parerea mea.
Daca nu va multumeste indeajuns,mai asteptati alte postari ale consultantilor .
O seara buna .
Marius Bote .

Alte discuții în legătură

Bonurile de benzina si motorina - cont 604 chelt privind mat nestocate miraj miraj bonurile fiscale de la PECO ptr motorina alimentata pe masina firmei in contabilitate le dau pe contul 604 - chelt privind mat nestocate si nu mai fac NIR , ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila...... SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Respectuos as ruga , sa-mi trimita cineva o monografie contabila pt. masini casate, procurate pentru dezmembrare. Va multumesc din inima. (vezi toată discuția)
Inregistrare pe cheltuieli ContSters138151 ContSters138151 Buna seara, Imi poate spune cineva cum as putea inregistra in contabilitate pe cheltuieli niste piese de schimb pentru un xerox care aduce venituri intr-un ... (vezi toată discuția)