avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... viol sau sex fara acordul persoanei in cauza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

viol sau sex fara acordul persoanei in cauza

in cazul in care o persoana nu este de acord sa intretina relatii sexuale cu o persoana cum se poate constata violul si ce trebuie facut in continuare
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 23:25, 11 Iulie 2010
Intretinerea relatiilor sexuale cu forta, cu sau fara , consumarea actului sexual in sine. Daca e cu forta, trebuie sa existe urmele violentei, in urma impotrivirii victimei. mai exista probele cu caracter medico-legal... probe biologice, de pe haine, lenjerie, organ genital.. se face plangere, se merge la medicul legist..
demersul trebuie facut in ordinea politie plingere medic legist sau cum?
De regula asa, principalul este sa nu se piarda urmele, daca sunt echimoze, pot trece in cateva zile.. Poate merge la politie, ajuta cu sfaturi
Daca este nevoie de ingrijiri medicale, sau traume psihice ( stare de soc) urmare agresiunii. ..... se poate merge direct la urgenta si cheama ei politia.
Ultima modificare: Duminică, 11 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viol ContSters83715 ContSters83715 daca faci dragoste cu o femeie - normal -si ea totusi se decide sa depuna plangere de viol, cu toate ca nu a fost viol, face prelevarea de urme de ... (vezi toată discuția)
Probare viol mariaaradu mariaaradu cum se verifica un viol? in cazul in care faci sex de buna voie cu o femeie,iar dansa te reclama ca ai violat-o , cum se demonstreaza ca aceasta minte? (si cam ... (vezi toată discuția)
Cat timp dureaza ca un dosar de la parchet sa intre pe rol? andreeapurcarea andreeapurcarea O persoana a fost violata,pt a savarsi aceasta infractiune inculpatul a mai savarsit si alte infractiuni:violare de domiciliu,amenintare.La faza locului a ... (vezi toată discuția)