avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

viol

daca faci dragoste cu o femeie - normal -si
ea totusi se decide sa depuna plangere de viol, cu toate ca nu a fost viol, face prelevarea de urme de spe...ma

exista vreun mijloc practic sa te aperi, sa dovedesti contrariul?

care ar fi acesta?>
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 22:22, 15 Iunie 2010
Este o intrebare generica sau este vorba despre un caz ?
diferenta intr un act sexual normal si un viol este constranerea fizica sau psihica la care este supusa femeia violata.
Daca se va face dovada constrangerii....
dovada constrangerii inseamna: haine rupte? zgarieturi? ...
Da, inseamna niste urme lasate in special pe corpul victimei violului, cum ar fi de exemplu niste echimoze pe coapse , pe brate....plus alte urme pe care le poate constata medicul legist. Nici hainele rupte nu nu sunt de neglijat..totul se coroboreaza.
ok.. deci un act sexual care nu a fost viol, deci fara echimoze, e practic imposibil sa se intoarca impotriva barbatului.. ( hainele poate sa si le rupa si ea singura... e deajuns doar haine rupte?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violul mariusbt1 mariusbt1 as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne ... (vezi toată discuția)
Clasarea unei probe dar folosirea ca proba indirecta ATM ATM Buna seara, As dori sa stiu opinia dvs cu privire la clasarea unei probe din dosar si folosirea ei de catre instanta ca mijloc de proba indirect ce a ... (vezi toată discuția)
Viol minora Danutzza Danutzza Buna ziua...am o verisoara in varsta de 17 ani, care in septembrie anul acesta sutine ca a fost violata de un tanar de aproximativ19 ani. Situtatia ei este ... (vezi toată discuția)