avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crestere copil

As vrea sa va intreb daca se va face media salariilor pe ultimele 12 luni in cazul in care am lucrat 1 luna jum, 2 luni de prenatal iar restul de 9 luni am fost in concediu crestere primul copil.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu post natal Victor-Dan Victor-Dan Sotia mea a nascut si a ales sa stea in post natal 1 an,pana pe data de 9 mai 2012. Intre timp a ramas insarcinata ,urmand sa nasca din nou in Iunie ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil?! crisstinnaE crisstinnaE Va expun problema mai pe larg: De la 1 iunie 2014 o sa fiu in concediu de prenatal/postanatal( o sa nasc undeva dupa 20 iulie 2014 ) - acest concediu se ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului?? eles eles Buna ziua! As vrea sa stiu din care salariu se acorda indemnizatia de 85 % pentru cresterea copiului??? Din cel net sau din cel brut?? Si daca puteti sa-mi ... (vezi toată discuția)