avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu la nasterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu la nasterea copilului

conform contractului colectiv de munca am dreptul la un salariu la nasterea copilului!contabila imi zice ca nu le da voie prefectura sa acorde acest salariu!lucrez la scoala ,....deci sunt legat de ei!mai stiu ca o societate cu mai mult de 21 de angajati trebuie sa aiba un contract colectiv de munca!exista altul?!
X-(

Alte discuții în legătură

Salariu mediu pe unitate acordat mamei pentru nasterea fiecarui copil neva neva Buna ziua, intrebarea mea e in legatura cu salariul mediu pe unitate acordat mamei pentru nasterea fiecarui copil (Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel ... (vezi toată discuția)
Salar compensator fara contract colectiv Lioness Lioness Buna ziua. Recent am incheiat activitatea la o societate comerciala si contractul de munca a fost desfacut cu art 65. Angajatorul refuza sa imi acorde un ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate acordat la nastere shumy shumy Buna seara! Am si eu o intrebare. Sotia urmeaza sa nasca in aprilie si as vrea si eu sa stiu ce acte trebuiesc pentru acordarea acelei prime de nastere sau cum ... (vezi toată discuția)