Buna ziua.
Recent am incheiat activitatea la o societate comerciala si contractul de munca a fost desfacut cu art 65. Angajatorul refuza sa imi acorde un salar compensator invocand faptul ca societatea nu a aderat la contractul colectiv de munca pe tara si astfel nu este obligat s[ acorde acest drept.
Ce pot face? Mi se cuvine acest drept?
Buna ziua!
nu ati specificat daca societatea are perte 21 de salariatii, nici din ca ramura..
In acest context trebuie sa stiti ca obligativitatea CCM este pt soc cu peste 21 de salariati, daca nu au la nivel de unitate se aplica cel la nivel de ramura si in ultim caz cel la nivel national.
Lg 130 din 1996 privind contractul colectiv de munca
Vi se cuvine acest drept conform art. 51 din Contractul colectiv la nivel national
ART.51:
In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate;
Faceti o cerere scrisa cu nr de inregistrare, daca nu se rezolva nimic apelati prima data la ITM , apoi la instanta.
Societatea comerciala nu are 21 de angajati, are mai putini si se ocupa de proiectarea si executia terenurilor de sport.
Este posibil sa nu se aplice obligativitatea acordarii acestui salar compensator?
Referitor la ajutoarele despre care vorbiti...in ce conditii se acorda si cand?
[un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate;]
Eu sunt in prelungire cic pt a-l 2 lea copil...poate beneficia tatal copiilor (nu suntem casatoriti) de aceste ajutoare de la el de la servici?
Se dau o data, de la nasterea copilului, sau cum?
Chiar nu am auzit de asa ceva pana acum...
Astept raspunsul dvs