avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren in litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren in litigiu

Am un litigiu cu primaria pentru un teren, vreau sa stiu daca primaria poate instraina terenul respectiv in baza legii 15/2003.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 13:26, 12 Iulie 2010
Terenul nu poate fi instrainat. Legea 15/2003 prevede atribuirea in folosinta a unei suprafete de teren tinerilor care indeplinesc conditiile prevazute la art. 2 din lege. Atribuirea o hotaraste Consiliul local al localitatii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familie vasiliuflorentina vasiliuflorentina sunt casatorita, am un copil de un an si sunt din municipiul tecuci.as dori sa stiu ce acte trebuie pt alocarea unui teren pt casa si daca se mai da.momentan ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 Elenamaria92 Elenamaria92 Acum cateva zile am fost sa depunem dosarul conform 15/2003 la primaria Voluntari, la care respectivii angajati si membrii ai consiliului au spus ca nu stiu de ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 15/2003 mai este in vigoare? silviu_stefan silviu_stefan Buna seara As avea si eu o intrebare, as dori sa stiu daca legea nr 15/2003 mai este sau nu in vigoare, din cate stiam ea a fost aprobata si pusa in ... (vezi toată discuția)