avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare de 10 puncte *penala?*
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare de 10 puncte *penala?*

ma intereseaza cat costa consultatia juridica si reprezentarea la proces, concret este vorba de fapta penala adica furt calificat si nu stiu dac sa-mi schimb sau nu avocatul.
daca este cu deplasare in alt judet cat poate sa-ma coste ?
astept urgent raspunsuri
multumesc anticipat
:O:((
depinde de avocat.eu zic sa meregeti in continuare pe acelasi avocat,daca este un avocat bun.cu deplasare poate costa pana la 2000 ron.
e bine sa contactati mai multi avocati specializati pe drept penal, eventual, sa platiti pentru studiul dosarului dvs. ( onorariile sunt stabilite si in functie de ce se afla in dosar si de sansele pe care le aveti de a fi achitat sau de a primi cea mai mica pedeapsa) si apoi sa va hotarati pe care il angajati. Nu exista onorarii fixe si fiecare avocat evalueaza munca sa, reflectata in onorariile pe care le percepe.
Asa incat, poti gasi avocati care sa te reprezinte pentru 2000 lei dar si altii care iti vor cere si 10.000 Euro! ( no joke):stunned:
multumesc
Daca nu sunteti multumit de asistenta juridica anterior prestata de un avocat,aveti posibilitatea sa reziliati contractul si sa angajati un alt avocat.
Onorariile se negociaza intre parti si avocati in mod direct,in functie de complexitatea cauzei,de prestanta si notorietatea firmei sau a avocatului,de performantele profesionale ale acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat- consultatie ContSters414820 ContSters414820 Cit costa o consultatie ,e dupa ceva anume pretul ? (vezi toată discuția)
Onorariu avocat burgcrist burgcrist Buna ziua, Imi puteti spune va rog frumos cit este un onorariu acceptabil (mediu ca si tarif) pentru aparare intr-un proces penal? Am inteles ca se negociaza ... (vezi toată discuția)
Intrebare pentru avocati-dosar penal dia2120 dia2120 am o mare nedumerire. care poate fi cel mai mare onorariu pe care un avocat il poate solicita intr-un dosar penal -acuzatie talharie? cu respect (vezi toată discuția)