buna ziua,
Am si eu o intrebare: se poate reintegra pe un post restructurat? daca da, in ce conditii? trebuie mentinut acelasi salariu din momentul restructurarii?
Daca vorbiti de reintegrare inseamna ca angajatul are o hotarare judecatoreasca favorabila ceea ce presupune repunerea partilor in situatie anterioara concedierii, deci raman valabile conditiile de munca de atunci.
Daca incetarea contractului de munca s-a facut in temeiul art 65 alin 1 , persoana concediata ar mai putea fi reangajata pe acelasi post (eventual cu timp partial si un salariu mai mic) daca nu a trecut 1 an de la incetarea contractului ?
Este vorba despre angajare la o societate la care sunt si asociat/actionar .
1. Acest termen de un an, de care pomeniti, nu este cuprins in nici un act normativ.
2. Un post desfiintat se poate reinfiinta, oricand, daca angajatorul considera ca este necesar.
3. Tot angajatorul hotaraste daca postul este necesar sa fie cu full-time sau part-time.
4. Fiind vorba de un contract individual de munca initial se negociaza salariul intre angajat si angajator.
Desfiintare post
marinelasg
Buna ziua, recent am primit vestea ca pozitia de Director Adjunct pe care o ocup de 1 an va fi desfiintata. Societatea mi-a comunicat ca am 2 optiuni: 1. ... (vezi toată discuția)