avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrare pe post restructurat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrare pe post restructurat

buna ziua,
Am si eu o intrebare: se poate reintegra pe un post restructurat? daca da, in ce conditii? trebuie mentinut acelasi salariu din momentul restructurarii?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:40, 14 Iulie 2010
Cred ca eu nu mai imi amintesc .
Mi-a ramas ceva in minte legat de aceasta perioada de 1 an si concediere .

postul a fost desfiintat conf art 65 (1) si se vrea a fi reinfiintat mai devreme de cele 9 luni, cate sunt specificate in lege. Problema este urmatoarea: stim ca trebuie sa anuntam intai persoana care a ocupat postul respectiv, dar suntem obligati sa oferim aceleasi conditii care au existat in contractul incetat?
Multumesc!
1. Codul muncii spune numai ca se vor reangaja pe aceleasi posturi, fara examen sau concurs.
2. Nu spune nimic in legatura cu salariul. Acesta se va negocia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post marinelasg marinelasg Buna ziua, recent am primit vestea ca pozitia de Director Adjunct pe care o ocup de 1 an va fi desfiintata. Societatea mi-a comunicat ca am 2 optiuni: 1. ... (vezi toată discuția)
Reangajare salariat urmata de o viitoare concediere cristina69 cristina69 Buna ziua. V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele: Un fost angajat (care a fost concediat in timp ce se afla in incapacitate temporara ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala-angajari cflori2002 cflori2002 Buna ziua, daca s-au facut concedieri individuale la o societate, se mai pot face angajari pe posturile disponibilizate? daca nu pentru cat timp? dar pe alte ... (vezi toată discuția)