sunt referent impozite si taxe la o primarie si am fost inclus in comisia de executare silita care s-a format la nivelul primariei.Comisia este corect constituita?temei legal si cine face parte din aceasta.Daca poate sa ma lamureasca cineva?Multumesc mult.
Ce fel de comisie? Potrivit art.38 Cod procedura fiscala, executarea silita se face prin intermediul executorilor fiscali....
Oare este vorba de comisia constituita in baza art.163 Cpf, si anume comisia constituita in vederea vanzarii la licitatie a bunurilor sechestrate? Daca este vorba de asa ceva, nu vad nicio problema in faptul ca ati fost numita in comisie.
:hm: Art.131 si art.136 nu au nicio legatura cu nicio comisie :))
Art. 138
Executorii fiscali
(1) Executarea silită se face de organul de executare competent prin intermediul executorilor fiscali. Aceştia trebuie să deţină o legitimaţie de serviciu pe care trebuie să o prezinte în exercitarea activităţii.
(2) Executorul fiscal este împuternicit în faţa debitorului şi a terţilor prin legitimaţia de executor fiscal şi delegaţie emisă de organul de executare silită.
Cereti lamuriri secretarului care a contrasemnat dispozitia....Executarea silita nu se face de vreo comisie ci de un functionar public care care atributii de executor fiscal.
Alte discuții în legătură
Poprire pe cont bancar
eka
Buna ziua , as vrea sa va intreb cum se face poprire pe un cont bancar al unei societati comerciale care are multe datorii restante la bugetul local , ... (vezi toată discuția)
Datorii anaf din 2012
dsubti
Buna ziua, in anul 2012 am fost ptr o foarte scurta perioada de timp broker de asigurari. Firma la care am lucrat ca si consultant mi-a dat fisa fiscala la ... (vezi toată discuția)