avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Atributii de executor fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Atributii de executor fiscal

Buna ziua lucrez la o primarie de comuna la compartimentul asistenta sociala ,primarul mi-a dat dispozitie si ma numit executor fiscal .Este legal eu vreau sa contest aceasta dispozitie . Pot refuza aceste atributii, intrucit nu am nici studiile necesare, dispozitia a fost incadrata pe prevederile art 136 din OG 92/2003 act abrogat de Legea nr 207 /2015 .Va rog sa ma ajutati cum sa contest aceasta dispozitie Cum pot sa indeplinesc eu de una singura aceste atributii : in dispozitie ma numeste executor fiscal in vederea incasarii creantelor fiscale de la debitorii restanti , sa intru in incinta debitorului unde acesta pastreaza bunurile , in scopul identificarii bunurilor ce pot fi executate silit
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Membrii comisiei de executare silita impozite si taxe locale vasilica53 vasilica53 sunt referent impozite si taxe la o primarie si am fost inclus in comisia de executare silita care s-a format la nivelul primariei.Comisia este corect ... (vezi toată discuția)
Plata obligatii fiscale IONEL1964 IONEL1964 Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea problema la care as dori un raspuns: In anul 2008 am infiintat o firma cu obiect de activitate ... (vezi toată discuția)
Plata obligatii fiscale IONEL1964 IONEL1964 Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea problema la care as dori un raspuns: In anul 2008 am infiintat o firma cu obiect de activitate principal ” ... (vezi toată discuția)