Intrebarea mea este legata de legalitatea postarii unui film facut intr-o camera de hotel in care sunt surprinse doua cameriste cand utilizeaza obiectele personale ale turistului. In cazul in care se posteaza acest gen de film, hotel poate actiona in judecata persoana care posteaza si in baza carei legi?
in primul rand trebuie sa specificati daca inregistrarile respective au fost facute cu aparatura de inregitrat apartinand hotelului pentru ca daca este asa...nu cred ca exista vreaun hotel care are montate camere de supraveghere in camere:(..
Noi suntem cei care am facut filmul cu o camera de luat vederi, surprinzand doua dintre cameristele hotelului care ne foloseau obiectele personale. Ideea este ca as dori sa avertizez si alti amatori de turism, insa inainte as dori sa fiu sigura ca nu exista niciun risc ca hotelul sa ma actioneze in instanta pentru ca am folosit numele si imaginea din camera hotelului.
Daca filmarea este din camera pe care dvs. ati inchiriat-o de la hotel, atunci aveati tot dreptul sa filmati acolo. Deci nu strica sa le faceti un pic de 'reclama'.