Fiica mea in varsta de 17 ani are o intrunire cu prietenii, intr-o alta localitate decat cea de resedinta. Am convenit ca-i mai bine sa locuiasca la hotel decat la rude. Poate fi cazata in nume propriu la hotel, daca nu a implinit inca 18 ani?
Sigur, poate inchiria camera pe numele ei. De cazat se cazeaza si minorul de 2 ani, dar camera e inchiriata de un major sau un minor peste 16 ani; se incadreaza, deci e ok.
Am sunat la cateva hoteluri din orasul respectiv, le-am prezentat situatia si mi-au spus asa: "Va multumim pentru interesul acordat hotelului nostru, insa din pacate conform politicii Hilton un minor nu se poate caza singur fara un insotitor. Ne pare rau ca nu va putem ajuta in acest sens si speram ca asta nu va afecata un eventual interes viitor. Va multumim inca odata si daca va mai putem ajuta cu ceva nu ezitati sa ne contactati."
Au vreo obligatie in acest sens?
Inmatriculari auto
Alexs295
Buna ziua! Am achizitionat de curand o masina pe numele fiului meu el fiind minor, la insistenta vanzatorului ca se poate inmatricula o masina pe numele unui ... (vezi toată discuția)