avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... buna ziua
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

buna ziua

buna ziua
mar interesa ce as putea pati; am semnat un contract cu romtelecomu crezand ca primesc un calculator ca asa era cand am semnat eu contractu nu am stiut ca nu mai este oferta cu calculatoru si era cu un leptop eu am sunat la iei si miau zis ca imi rezileaza contractu si ca va trebui sa platesc 40si ceva de milioane in situatia mea ce se va intampla?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:20, 12 Iulie 2010
Nu platiti daca returnati intact laptopul.Platiti eventual uzul dar in nici un caz 4000 lei.
depinde si ce prevedea contractul .cititi-l cu atentie si vedeti daca gasiti vreo portita de scapare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de inselaciune caraba1 caraba1 am fost sunat de un prieten din inchisoare care mia spus daca poate sa imi trimita cineva niste bani.iam zis ca se poate.acum sunt acuzat de inselaciune. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o societate furnizoare servicii telefonie fixa stroiu stroiu Cea mai mare teapa din viata mea, stiti bine oferta in care iti dadea un calc+monitor sau laptop daca faceai un anume abonament , m`am dus bineinteles sa vad ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica seap dcarmen dcarmen Buna ziua, Am participat in calitate de ofertant la o licitatie pe Seap. Din neatentie am atasat documentele solicitate fara semnatura electronica (docum au ... (vezi toată discuția)