am fost sunat de un prieten din inchisoare care mia spus daca poate sa imi trimita cineva niste bani.iam zis ca se poate.acum sunt acuzat de inselaciune. Persoana respectiva ar fi pus banii crezand ca a castigat un premiu.eu nu am stiut despre ce este vorba.am dat declaratie la politie.pot fi arestat preventiv?nu am avut antecedente penale.
putin probabil sa fiti arestat preventiv. in special ptr faptul ca lipseste intentia de inselaciune si nici elementele unei complicitati nu sunt intrunite.
atit timp cit declarati adevarul la politie si va prezentati ori de cite ori veti fi citat, nu ar trebui sa existe probleme. acum depinde si de ccea ce declara prietenul dvs din inchisoare: este posibil sa spuna ca ideea privind combinatia era a dvs?
nu stiu ce va declara.dar persoana respectiva a fost ineselata de o suma in jurul a 15000 ron si pe numele meu sa depus doar 4000 de roni.la politie am spus cum a fost si mia zis ca ramane la decizia procurorului la ce ma incadreaza. Eu banii pe care iam scos iam dat unei persoane indicate de cel de la puscarie
eu in aceasi zi am mai scos niste banii de la alta persoana indicata de cel din puscarie dar nu mi sau adus acuzatii de la acea persoana.imi poate agrava situatia daca depune plangere.eu la politia nu am spus si despre persoana aceasta
Ma intreb de ce persoana aflata in regim de detentie nu a trimis de la inceput banii acelei persoane la care in final au ajuns,cine va spus dvstra ca persoana care a depus banii a crezut ca este de fapt vorba de un premiu,ce premiu este acela cand dai bani?parerea mea este ca ne povestiti aici varianta care credeti ca va este benefica si pe care ati dat-o si la politie,se vor face investigatii in dosar si este posibil sa se descopere si alte probe incriminatorii,va recomand sa fiti pregatit cu o aparare mai buna deoarece in situatia data riscati sa fiti acuzat de inselaciune .
politistii miau spus ca acea persoana a primit un sms prin care era anuntata de premiu si ca banii depusi erau comision. Tot ce vam spus asa sa si intamplat