avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somer - beneficiez de analize gratuite?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somer - beneficiez de analize gratuite?

am nevoie urgenra de RMN si internare la spit.Coltea sectia ORL si binenteles
ambele costa fiind in somaj beneficiez de gratuitate?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:59, 12 Iulie 2010
1. Daca sunteti somer indemnizat sunteti asigurat la pensie si sanatate.
2. Asa ca beneficiati de servicii medicale gratuite ca oricare asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate pentru someri CRIS_MARI CRIS_MARI Va rog sa imi comunicati daca beneficiez de asigurare de sanatate in perioada in care beneficiez de indemnizatie de somaj (cat timp primesc indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar și în urma unor investigații chiar și imagistice ... Ivan Vintilica Ivan Vintilica Sunt pensionar și în urma unor investigații chiar și imagistice inclusiv RMN , medicii mi-au dat un tratament medicamentos și mi-au sugerat proceduri ... (vezi toată discuția)
Expirarea perioadei de somaj simoalin simoalin Buna ziua, In cazul in care un somer nu-si gaseste loc de munca in intervalul somajului, ce statut dpdv legal are in continuare (sanatate, pensie, obligatii ... (vezi toată discuția)