avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt pensionar și în urma unor investigații chiar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt pensionar și în urma unor investigații chiar și imagistice ...

Sunt pensionar și în urma unor investigații chiar și imagistice inclusiv RMN , medicii mi-au dat un tratament medicamentos și mi-au sugerat proceduri balneare. Am primit din partea medicului de familie bilet de internare am solicitat programare la unitatea balneară din localitatea mea , m-au programat, dar contracost. Păi nu înțeleg , ce fel de internare este aceasta?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:51, 17 Martie 2023
Este o statiune balneara,nu un spital ca sa fiti internat gratis.Pentru a primi gratuitate trebuie sa va adresati casei teritoriale de pensii.
Nu este stațiune este SANATORIUL BALNEAR MANGALIA ,cu Spitalul nr.1 și Spitalul nr.2. Biletul de internare nu este pentru o stațiune.

Alexandrarares a scris:

Este o statiune balneara,nu un spital ca sa fiti internat gratis.Pentru a primi gratuitate trebuie sa va adresati casei teritoriale de pensii.

Ramane valabil ceea ce am spus.Nu este gratis.Ei le numesc sectii spital nr.1 si 2 dar asta nu inseamna ca este un spital obisnuit ca sa fiti internat gratis.
Verificati aici tarifele pentru asigurati si neasigurati.
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitalizare de urgenta bebibebo bebibebo Buna ziua. Am fost internat la urgenta, luni 3.10.2011, la Spitalul Universitar. In urma investigatiilor realizate in acea noapte a reiesit ca trebuie sa fiu ... (vezi toată discuția)
Trimitere in judecata spital public universitar - mod ciudat de abordare si diagnosticare bise88 bise88 Pe data de 30.10.2023 am cazut si m-am accidentat la genunchiul drept. Am ajuns la primiri urgente in cadrul spitalului Universitar, in aceeasi seara cu ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie sa plateasca medicamentele din spitalul de stat ? androidu androidu La multi ani. Am o nepotica de doi ani internata de o saptamina la spitalul de stat, linga Minastirea Casin iar medicamentele prescrise , cumnatamea a fost ... (vezi toată discuția)