avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA furnizor servicii internet
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA furnizor servicii internet

Salutare la toata lumea in primul rand.
Sunt de curand PFA pe reparatie calculatoare, activitati de telecomuncatii prin retele cu cablu si pagini web si activitati conexe. As vrea sa va intreb daca pot ca si PFA sa furnizez servicii internet clientilor mei in urmatoreul fel; sa achizitionez de la provider un abonament pe PFA bine-nteles, iar apoi sa le facturez clientilor mei serviciile in fiecare luna la anumite preturi.
Ce spuneti?
Cel mai recent răspuns: ContSters157988 , utilizator 09:33, 13 Iulie 2010
Da, cu conditia sa aveti acest obiect de activitate insrcis in domenul de activitate a P.F.A. Referitor la platitor sau neplatitor de TVA - nu ne-ati precizat!
Sunt neplatitor de TVA, insa in codul CAEN am: Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu-6110.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen ii romulusg romulusg Buna ziua. Am citit multe post-uri pe acest forum cu privire la cate coduri caen ai dreptul pe un ii, insa, pentru pozitia mea, am fost mai mult nelamurit dupa ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru infintarea unui srl cu activitatea video chat? Ana77g6g Ana77g6g Bună ziua, îmi trebuie unul sau mai multe coduri CAEN pentru infintarea unui SRL cu activitatea video chat ? Și dacă da, care sunt acelea? Mulțumesc, o zi ... (vezi toată discuția)
Sfaturi deschidere firma AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, Vreau sa imi deschid o firma si am nevoie de un pic de ajutor. Vreau sa vand produse alimentare in automate (produsele nu sunt facute de mine, ... (vezi toată discuția)