avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ce inseamna
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ce inseamna

se finanteaza in cadrul unui proiect social pe fonduri europene- actiuni finantate

transferabilitate sau inventar al rezultatelor obtinute in cadrul UE.

ce inseamna si ce etape trebuie parcurse

se prezinta teme si cerinte parca se fac proiecte de doctorat nu proiecte pentru oameni
Cel mai recent răspuns: MARCEL MOLNAR , Consilier juridic 13:57, 13 Iulie 2010
Intrucat acestea sunt chestiuni de finete de care depinde obtinerea sau nu a finantarii, va recomand sa apelati la ajutor specializat in domeniu.

In niciun caz prin raspunsuri pe un forum nu veti reusi sa adunati suficiente date incat sa puteti elabora un proiect. Trebuie sa tineti minte faptul ca pentru astfel de raspunsuri complexe cum solicitati dvs., o persoana sau mai multe ar trebui sa-si aloce timpul necesar elaborarii raspunsurilor. Este nerezonabil din partea dvs. sa va asteptati ca aceasta alocare sa fie gratuita.
solicit doar o explicatie a termenilor, nu un proiect

din aceasta cauza toate ghidurile au prevederi pe care 90%din oameni nu le inteleg ??? pentru a se plati fiecare explicatie ??
nu este corect ??
toate ghidurile de accesare a fondurilor europene trebuie sa fie pe intelesul tuturor
fondurile europene sunt pentru a fi accesate si nu pentru a cistiga cei ce traduc ghidurile
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce etape trebuiesc parcurse pentru obtinere fonduri implementare proiect in favoarea copiilor cu dizabilitati MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR se finanteaza in cadrul unui proiect scoila pe fonduri europene la un capitol se cere realizarea unor retele a persoanelor implicate in evaluarea masurilor ... (vezi toată discuția)
Ce a aprobat programul operațional capital uman 2014 - 2020! Daniela Bolog Daniela Bolog Comisia Europeană a aprobat astăzi, 25 februarie a.c., Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, acesta fiind cel de al patrulea program care va fi ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)