avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... modificare dobanda
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

modificare dobanda

buna ziua,

in anul 2006 am contractat doua credite de la banca (unul ipotecar pe 25 de ani si celalalt fara ipoteca pe 10 ani),Incepand cu 2009 am avut unele probleme si am platit cu intarziere ratele, fapt pentru care banca a cesionat creantele in favoarea unei firme de recuperari. In 2006 cand am luat creditul EURIBOR era de 5,79%, in 2009 scazuse la aprox.0,9%, si totusi rata lunara nu a scazut, cand am intrebat de ce nu-mi scade rata mi s-a raspuns ca scaderea nu se aplica la cei care au intarzieri . E posibil? In contract nu scrie asa ceva, iar cu firma de recuperare nu am inca nici un contract. ce se poate face?Cei de la firma de recuperare mi-au trimis o instiintare sa platesc o luna ratele exact la valoarea care o plateam la banca si sa fac o polita de asigurare a bunului in favoarea lor. E corect , va rog sa ma luminati.
multumesc , o zi buna!
Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2010
SEFA, utilizator

Alte discuții în legătură

Bancile vand creante la firme de recuperare viorica pirleteanu viorica pirleteanu buna ziua,as vrea sa ma ajutati cu un sfat bun.Am doua credite unul ipotecar si celalalt de nevoi personale.Nu am mai platit creditul de nevoi personale in ... (vezi toată discuția)
Micsorare rata dobanda danimik danimik Buna ziua, In 2006 am contractat la o banca un credit de nevoi pesronale cu ipoteca, cu dobanda fixa. Cu toate acestea, in 2007 banca mi-a comunicat majorarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita- intelegere nerespectata de firma de recuperari lili_khanem lili_khanem in anul 2007 am contractat doua credite la [banca],timp de doi ani am platit ratele fara intarzieri majore, dar la jumatatea anului 2009, din cauza situatiei ... (vezi toată discuția)