BUNA ZIUA.............VA ROG SA MA AJUTATI ....IN URMA CU 7 ANI SOTUL MEU A LUAT IN RATE 2 FRIGIDERE LA CARE CONTRACT AM FOST SI EU COOPLATITOARE,DUPA CE AM PLATIT CAM 4 ANI SI CATEVA LUNI SOTUL MEU A DECEDAT,AM FOST SFATUITA SA FAC UN DOSAR DE DESPAGUBIRE SI SA NU MAI PLATESC RATELE ,VREO 5 MAI RAMASERA AM TOT ASTEPTAT UN RASPUNS CARE NU A MAI VENIT,IN LUNA FEBRUARIE ACUM LA 3 ANI DE LA DECESUL SOTULUI AM PRIMIT O NOTIFICARE IN CARE MI SE SOLICITA SA PLATESC ACELE RATE IN CAZ CONTRAT SUNT AMENINTATA CU EXECUTARE SILITA.............CE POT SA FAC?................SUMA CARE O AM DE PLATA S-A RIDICAT FOARTE MULT ,AM INCERCAT SA AJUNG LA O PLATA ESALONATA SI DE ATUNCI PLATESC LUNAR150 DE LEI AR TREBUI SA SISTEZ PLATA SAU SA ACHIT ACEA SUMA CARE A AJUNS LA 3000 ,MAI MULT DECAT 4 FRIGIDERE ACUM PLUS CA AM PLATIT SI 4 ANI SI CEVA ATUNCI VA MULTUMESC
Nu ati expus destul de clar situatia.
-Sotul a fost titular de contract(platitor) si a avut si o polita de asigurare pentru acoperirea datoriei in caz de deces?
-Ce inseamna coplatitoare, in contract (participati la rata din salariu)sau contributor participant la venituri familiale?
-Ati cerut asiguratorului sa plateasca datoria(inregistrare dosar de dauna) acum 3 ani si nu ati mai intrebat de rezultat?(cine v-a "sfatuit"?)
-Cum ati incercat esalonarea, ati semnat un nou angajament de plata in rate a datoriei?
:offtopic: Renuntati, va rog, sa mai scrieti cu majuscule si incercati sa delimitati ideile/propozitiile in fraze, ca sa putem intelege fara greutate.Multumesc!
Daca veti explica pe forum ce fel de polita de asigurare de viata avea sotul, o sa va putem ajuta mai concret. Daca ati facut un dosar de despagubire, unde este el acum si cum s-a solutionat ? Aveti un nr. de dosar< un raspuns la cererea dv. de despagubire etc? Astept lamuriri.
multumesc mult..........eu am facut un dosar la care nu am primit nici un raspuns,din cele spuse de compania de asigurari dosarul s-a pierdut intr-un accident ,eu am facut un alt dosar in care nu am mai putut adauga polita in original ..si gfoarte interesant mau lasat in pace 2 ani si de cateva luni ma innebunesc cu telefoane si amenintari de executare silita
Banca
maryusik_pdr
buna ziua.tatal meu a avut o rata la banca si a platit-o cat timp a trait si el acum a murit.deci el cand a facut rata la banca nu i-a trebuit nici girant nici ... (vezi toată discuția)