avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... un imprumut facut de sot
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

un imprumut facut de sot

BUNA ZIUA.............VA ROG SA MA AJUTATI ....IN URMA CU 7 ANI SOTUL MEU A LUAT IN RATE 2 FRIGIDERE LA CARE CONTRACT AM FOST SI EU COOPLATITOARE,DUPA CE AM PLATIT CAM 4 ANI SI CATEVA LUNI SOTUL MEU A DECEDAT,AM FOST SFATUITA SA FAC UN DOSAR DE DESPAGUBIRE SI SA NU MAI PLATESC RATELE ,VREO 5 MAI RAMASERA AM TOT ASTEPTAT UN RASPUNS CARE NU A MAI VENIT,IN LUNA FEBRUARIE ACUM LA 3 ANI DE LA DECESUL SOTULUI AM PRIMIT O NOTIFICARE IN CARE MI SE SOLICITA SA PLATESC ACELE RATE IN CAZ CONTRAT SUNT AMENINTATA CU EXECUTARE SILITA.............CE POT SA FAC?................SUMA CARE O AM DE PLATA S-A RIDICAT FOARTE MULT ,AM INCERCAT SA AJUNG LA O PLATA ESALONATA SI DE ATUNCI PLATESC LUNAR150 DE LEI AR TREBUI SA SISTEZ PLATA SAU SA ACHIT ACEA SUMA CARE A AJUNS LA 3000 ,MAI MULT DECAT 4 FRIGIDERE ACUM PLUS CA AM PLATIT SI 4 ANI SI CEVA ATUNCI VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: costa doina , utilizator 15:01, 15 Iulie 2010
Nu ati expus destul de clar situatia.
-Sotul a fost titular de contract(platitor) si a avut si o polita de asigurare pentru acoperirea datoriei in caz de deces?
-Ce inseamna coplatitoare, in contract (participati la rata din salariu)sau contributor participant la venituri familiale?
-Ati cerut asiguratorului sa plateasca datoria(inregistrare dosar de dauna) acum 3 ani si nu ati mai intrebat de rezultat?(cine v-a "sfatuit"?)
-Cum ati incercat esalonarea, ati semnat un nou angajament de plata in rate a datoriei?
:offtopic: Renuntati, va rog, sa mai scrieti cu majuscule si incercati sa delimitati ideile/propozitiile in fraze, ca sa putem intelege fara greutate.Multumesc!
Daca veti explica pe forum ce fel de polita de asigurare de viata avea sotul, o sa va putem ajuta mai concret. Daca ati facut un dosar de despagubire, unde este el acum si cum s-a solutionat ? Aveti un nr. de dosar< un raspuns la cererea dv. de despagubire etc? Astept lamuriri.
multumesc mult..........eu am facut un dosar la care nu am primit nici un raspuns,din cele spuse de compania de asigurari dosarul s-a pierdut intr-un accident ,eu am facut un alt dosar in care nu am mai putut adauga polita in original ..si gfoarte interesant mau lasat in pace 2 ani si de cateva luni ma innebunesc cu telefoane si amenintari de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca maryusik_pdr maryusik_pdr buna ziua.tatal meu a avut o rata la banca si a platit-o cat timp a trait si el acum a murit.deci el cand a facut rata la banca nu i-a trebuit nici girant nici ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare deces daiana antonescu daiana antonescu Am un credit,pe numele sotului,asigurat printr-o polita asigurare deces. Sotul meu a decedat de curand. Pot cere amanarea platii ratelor, pana la solutionarea, ... (vezi toată discuția)
Asigurare in caz de deces-recuperare de la firma de asigurari andwu andwu Buna ziua si multumesc anticipat ptr raspunsuri. Tatal meu a contractat un credit de consum cu BRD Finance incheind totodata o polita de asigurare atasata la ... (vezi toată discuția)