avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

Am primit in data de 5.07.2010 o convocare de cercetare disciplinara pe care societatea nu o poate demonstra .In data de 10.07.2010 m-am prezentat la sediul societatii unde s-a intocmit un proces verbal de catre un reprezentant legal in favoarea mea.Daca nu am primit pana acum o decizie a societatii care este termenul legal in care pot sa contest o decizie incorecta.Ce se intampla in cazul in care depasesc termenul de contestare avind in vedere ca in luna august tribunalul intra in concediu de odihna.
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 07:15, 14 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Decizia trebuie sa o primiti in termen de 30 de zile dar nu mai tarziu de 6 luni de la savarsirea faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara fara convocare? Beauty Beauty Buna ziua As dori sa stiu daca se poate face o cercetare disciplinara fara convocare......eu am fost chemata in urma cu aprox. 1 luna de zile la cercetare ... (vezi toată discuția)
Sanctiune in perioada concediului de odihna daniela1268 daniela1268 Buna ziua, Vreau si eu un sfat in legatura cu o problema cu care ma confrunt. Incepand cu data de 16.03.2009, sunt in concediul legal de odihna pe anul 2009. ... (vezi toată discuția)
Convocare cercetare disciplinara dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Avand in vedere prevederile art. 251 alin. (2) din Legea nr. 53/2003 privind Codul muncii care stipuleaza faptul ca in vederea desfasurarii ... (vezi toată discuția)