avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 caen 4799
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

caen 4799

eu inteleg din nomenclator ca prin codul caen 4799 am voie sa vand orice si oriunde (in afara sediului sau magazinului) ca haine, cereale, materiale de constructii, masini etc. ?
Cel mai recent răspuns: gexx , utilizator 14:19, 15 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Nu vreau sa efectuez comert prin internet ci direct la locuinta clientului - vanzare direct pe teren cu bf sau ff dupa caz. Ce vreau sa fac eu este: ofertez pentru tigla metalica, polistiren, ciment, gresie, semineu, usi de interior etc. Daca ajung la un pret bun pt client ii vand marfa. Asadar cu clasa 4799 pot sa le vand pe acestea cu BF SAU FF, dupa caz acasa la client (poate fi oriunde tara) ?
Cernat Roxana Ana a scris:

Grupa 479 clasifica activitatile de comert care nu se efectueaza prin magazine, standuri, chiscuri si piete, grupand in clasa 4799 activitatile de comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chiscurilor si pietelor. Este codul de activitate des utilizat de societatile MLM (multi level marketing), unde reprezentantul de vanzari abordeaza clientul la domiciliul sau resedinta acestuia, ori chiar la domiciliu/resedinta sa, de principiu.

Pentru vanzarile prin Internet, trebuie sa folositi clasa 4791, care face referire la comertul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)
Cod caen producere si vanzare produse naturiste Marius_Ang Marius_Ang As vrea sa sa vand prin intermediul unui magazin online produse naturiste. Pentru inceput am ales: • 4799 Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 pentru circuite imprimate robertohamster robertohamster Cu codul CAEN 4799 pot vinde circuite imprimate cu amanuntul direct unei persoane ? (vezi toată discuția)