avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o simpla greseala,un posibil cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o simpla greseala,un posibil cazier?

Facand sampling pe un magazin, m'am gandit ca la sfarsitul promotiei, sa'mi scot ceva marfa de sampling.Am facut schimb si cu o colega, eu i'am dat un produs de'al meu si ea unul de'al ei.Am rupt eticheta de la produse,doar pe unul scria "marfa sampling"si am iesit pe la casele de marcat.Era ceva obisnuit in magzinul respectiv, toate practicau "acest sport", adica cei de la paza stiau si nu au luat masuri.Iesind pe la casele de marcat, nu a piuit nimic, dar cei de la paza m'au oprit. Mentionez ca fata cu care am facut schimb nu a fost retinuta de catre paza. Si desi le-am spus de acest schimb,nu au zis absolut nimic.M'a dus intr'o camera, unde m-au controlat, mi-au facut copie de pe buletin ,apoi m-au dat afara si au spus ca am interdictie pe magazin. Firma cu care colaboram a primit mail cu ceea ce se intamplase. Apoi firma m-a chemat sa depun o declaratie si sa cumpar cu factura ceea ce am luat din magazin.Am facut acest lucru. Este posibil sa primesc vreo citatie avand in vedere faptul ca politia nu a venit deloc, nici la momentul intamplarii, si nu a asistat nici cand am scris declaratia.Daca este pisibil , cam in cat timp as primi?
Cel mai recent răspuns: DOINA NEMES , Avocat 09:43, 15 Iulie 2010
Intebati reprezentanti firnei daca au facut plangere
la politie si astfel veti primi si raspunsul.
Sau reprezentantii magazinului...

Daca vi s-a facut plangere la politie probabil va dura o luna-doua pana va vor chema sa dati declaratie. Dar, avand in vedere prejudiciul de o valoare foarte mica si faptul ca s-a recuperat e posibil sa nu patiti nimic.

Atentie! daca va cheama la politie trebuie sa va prezentati, altfel se poate emite mandat de aducere si va ia politia de acasa si puteti primi amenda ca nu v-ati prezentat ( aceasta amenda se trece in cazier).
nu uita ca aceea colega este martorul tau in cazul in care vei ajunge la politie.dar nu ne-ai spus ce ai declarat!!!!!!!!!!!
sirbu cristina a scris:

nu uita ca aceea colega este martorul tau in cazul in care vei ajunge la politie.dar nu ne-ai spus ce ai declarat!!!!!!!!!!!


ma indoiesc ca va avea calitatea de martora, atata timp cat si ea a participat la infractiune dar numai userul a fost prins.
m-am gandit ca va fi martora pt ca nu i s-au luat si ei declaratii si doamne fereste in caz de cercetare numai ea poate confirma sau infirma spusele fetei noastre. insa ,asa cum stim,din martor poti ajunge invinuit.eu totusi cred ca s-a stins in fasa situatia ,adica la magazin.nu stiu insa daca va mai fi solicitata fata pt astfel de activitati.

Alte discuții în legătură

Plangere penala din partea unui supermarket minsmindel minsmindel Am spart niste produse intr-un magazin si au facut plangere impotriva mea . Agentul care ma interogat mi-a aratat probele video si photo suma fiind de 600 ... (vezi toată discuția)
Furt calificat stefangsn stefangsn Am fost prins de curand de catre agentii de paza a unui magazin de haine, inainte sa ies din magazin, cu haine sustrase fara sa le platesc,(erau intr-o ... (vezi toată discuția)
Talharie PaulB17 PaulB17 Buna seara,as dori si eu sa stiu ceva,acum ceva timp(3,4 luni) 2 prieteni au savarsit o infractiune de talharie,Unul avand varsta de 17 ani a lovit persoana ... (vezi toată discuția)