avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte necesare-dosar-in vederea obtinerii autorizatiei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte necesare-dosar-in vederea obtinerii autorizatiei de mediu

Ce trebuie sa contina un astfel de dosar ?(restaurant>100 locuri)

multumesc
La solicitarea unei autorizatii de mediu sau , dupa caz, cu minimum 45 de zile inaintea expirarii unei autorizatii de mediu existente titularul activitatii este obligat sa depuna la APM o documentatie tehnica.

Documentatia tehnica minima necesara pentru solicitarea autorizatiei de mediu va cuprinde :

- Cerere pentru eliberarea autorizatiei de mediu;
- Fisa de prezentare si declaratie;
- Piese desenate (planul de situatie si planul de încadrare în zona a obiectivului);
- Contract incheiat cu operatorul de salubritate;
- Contract incheiat cu operatorul de apa si canalizare;
- Act juridic detinere spatiu /teren (extras CF, contract de inchiriere, comodat , vinzare –cumparare etc.)
- Dovada ca s-a facut publica intentia de obtinere a autorizatiei de mediu
- Procesul-verbal de constatare pentru verificarea respectarii tuturor conditiilor impuse prin acordul de mediu întocmit conform Ordinului ministrului apelor si protectiei mediului nr. 860/2002 pentru aprobarea Procedurii de evaluare a impactului asupra mediului si de emitere a acordului de mediu sau nota privind stadiul de realizare a programului de conformare existent, dupa caz.

Multumesc mult.Am intocmit Anexa 2 (memoriu-prezentare-dotari-riscuri).Sper sa fie buna. Fug sa public intentia.

Ai avut buton de aplauze=D>. L-am utilizat :wave:
Cu placere. Sper sa iti fie de folos! :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua, autorijatii necesre luci-ana luci-ana buna ziua, am o firma noua cu activitatea de comert cu deseuri si as dorii sa stiu ce autorizatii imi trebuiesc, am codul caen 4677 multumesc (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt obtinerea autorizatiei de constructie iuganum iuganum Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns . vreau sa obtin autorizatie de constructie pentru ridicarea unei locuinte P+M , in mediul rural .Arhitectul ... (vezi toată discuția)