avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... leasing auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

leasing auto

Buna ziua! La cedarea unui contract de leasing auto,contractantul are de platit alte impozite,taxe?(pentru faptul ca renunta,cedeaza contractul) Multumesc pentru lamurire.
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 13:13, 14 Iulie 2010
Incheiati un contract de novatie impreuna cu societatea de leasing si noul utilizator.
Dvs nu aveti de achitat decat ratele scadente, eventualele penalitati si, uneori, contravaloarea transferului de leasing (de obicei aceeasi valoare ca si comisionul de management al contractului).
Acestea bineinteles daca exista ori daca sunt prevazute in contract.
In schimb aveti de incasat de la noul utilizator un anumit procent din avansul si ratele deja achitate.
Noul utilizator va achita ratele ramase si valoarea reziduala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare reziduala levantica levantica Buna ziua, imi puteti spune va rog, cum se stabileste valoarea reziduala la o masina, in cadrul unui contract de leasig operational, cunoscand durata ... (vezi toată discuția)
Contract de novatie econo econo Cedarea si preluarea unui leasing se face printr-un contract de novatie. La terminarea ratele cum se procedeaza mai departe? Se emite factura pe bunul ... (vezi toată discuția)
Regularizare tva de la 19la 24%la finalizare contract de leasing? mioara danaila mioara danaila buna ziua, preluare contract leasing financiar august 2009 autoturism( initial contractul de leasing a fost al unei persoane fizice) perioada de leasing ... (vezi toată discuția)