avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Punerea de concluzii in Italia !!!
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Punerea de concluzii in Italia !!!

Salutare!
Stie cineva cu siguranta daca un avocat roman, fara a fi membru al vreunui barou din Italia poate pune concluzii in instantele italiene?
Exista vreo norma europeana, comunitara noua, care sa permita acest lucru?

PS Prefer sa raspunda doar cei care stiu cu siguranta raspunsul.
Mersi !
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 15:56, 3 Octombrie 2007
daca instanta respectiva ii acorda acest drept...:) si are un translator autorizat...:) se prea poate sa aiba voie ...:)
Recent m-am lovit si eu de aceasta problema, iar raspunsul este NU.
Nu poti pune concluzii in Italia decat daca esti afiliat la un barou italian.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurare activitate in avocatura pe teritoriul italiei oanafusaru oanafusaru Buna ziua as avea nevoie de un sfat urgent daca va fi posibil,m-ar interesa care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru ca un avocat roman cu cabinet ... (vezi toată discuția)
Stabilire in italia ContSters223705 ContSters223705 poti inchiria o locuinta in italia doar cu buletinul romanesc sau ai nevoie de rezidenta italiana? (vezi toată discuția)
Am nevoie de pareri...... help ... just.me just.me Am terminat dreptul, am luat licenza cu brio...dar am ales sa nu continui si sa parasesc Romania. Sunt in Italia de 2 ani si am muncit ca colaborator la o ... (vezi toată discuția)