avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATII INTRASTAT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATII INTRASTAT

Buna,
am o mica nelamurile in legatuura cu natura tranzactiei 4
situatia:
o firma din Fr cumpara materiale din It si le trimite la noi in Ro spre prelucrare dupa prelucrare o parte din bunuri se reintorc in It o parte in FR, CY, DE

situatie :
import 50 suruburi din care export 20 in IT, 10 in Fr si 20 in De. iar la import natura tranzactiei A este 4 iar natura tranzactiei B? ce pun 4.1 sau 4.2

ma puteti ajuta va rog cu un raspuns
Cel mai recent răspuns: mioana , utilizator 13:45, 14 Iulie 2010
:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export la vama din ro de o firma din ue Vlajoaga Robert PFA Vlajoaga Robert PFA Am urmatoarea problema: Firma A din Romania Cumpara un bun din UE. Il prelucreaza si factureaza bunul plus prelucrarea firmei B din Franta dar il pune la ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez in contabilitate rdi rdi Buna ziua. Tocmai mi-am deschis o intreprindere individuala care are drept obiect de activitate vanzarea de imbracaminte (cod CAEN 4771, 4782). Imbracamintea ... (vezi toată discuția)
Declaratia intrastat Dany2007 Dany2007 Buna ziua, am o intrebare: o firma care lucreaza in sistem lohn a importat de la o firma din Germania materie prima in scopul prelucrarii (cod tranzactie 4, ... (vezi toată discuția)