am divortat de sotie si mi-a fost incredintat minorul cu handicap adik( retard psihic si de limbaj, ADHD).instanta a stabilit ca fosta sa plateasca pensie alimentara in suma de 120 ron lunar plus cheltuieli de judecata. dumneaei abia a trimis o mica parte din bani asta insemnand cheltuielile plus pensie din iulie 2009 pana in noiembrie 2009 deci din decembrie 2009 pana in prezent nu a trimis nici un ban. pe langa pensia alimentara a ridicat ea si alocatia minorului pana in luna aprilie asta fiind de 150 ron lunar. ce pot face tinand cont ca ea nu mai locuieste in localitate.?pe langa astea pot cere sa imi trimita si alocatia din iulie2009-aprilie2010 ? copilul ramanand la mine legal dar in fapt din ianuarie 2010. va multumesc si astept opiniile dvs.
daca mama copilului ridica alocatia, depuneti cerere insotita de copia hotararii de divort, sa trimita alocatia pe numele dvs.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensia alimentara
katia29
Am cateva intrebari:
1. In luna curenta (octombrie) sotul meu primeste salariul aferent lunii septembrie. Pensia alimentara trebuie platita in acelasi fel sau ... (vezi toată discuția)