avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... continuare dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

continuare dosar penal

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti,intr-un dosar penal legat de verificarea modului in care s-a achizitionat o lucrare de reparatie curenta la o scoala si modul de folosire a banilor alocati acelei lucrari,facand precizarea ca dosarul se afla in stadiul de prezentarea a concluziilor stabilite de catre expertul tehnic in constructii angajat de procuror,vreau sa stiu, ca dupa prezentarea concluziilor expertizei tehnice persoanelor implicate in acest dosar ,ce mai urmeaza?Nu am mai trecut printr-o astfel de experienta si sunt total debusolata.
Cel mai recent răspuns: lotica , utilizator 10:01, 21 Iulie 2010
Aveti posibilitatea sa formulati obiectiuni la raportul de expertiza efectuat de expertul desemnat ( nu angajat) de procuror.Trebuia sa solicitati si dvs. un expert constructor consilier ales de dvs. care sa participe la efectuarea expertizei pentru a verifica daca raportul de expertiza intocmit in cauza prezinta deficiente sau nu.
Expertul consilier ales daca constata ca are o alta opinie consemna opinia sa intr-un coraport.
in functie de experitzele efectuate,procurorul va dispune trimiterea in judecata si incadrarea corecta a faptei.de altfel,expertizele sun probe in dosar.

Acest expert desemnat de procuror a gasit un prejudiciu de 1500 lei,cu toate ca la toate articolele din deviz valorile calculate de expert prin masuratorile la fata locului au fost mai mari decat cele decontate executantului,diferenta fiind determinata de articole din deviz pe care expertul nu a vrut sa le ea in considerare.De exemplu:montat-demontat schela,considera ca nu era necesar.Nu am avut angajat un expert constructor consilier.Cine plateste acest prejudiciu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica elena.popa elena.popa ce mai putem face pentru a se face lumina intr-un dosar penal?In urma cu 11 luni baiatul in varsta de 20 de ani a murit intr-un accident de circulatie ,nu din ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara ContSters315143 ContSters315143 Daca refuz o expertiza tehnica extrajudiciara, pentru ca nu mi se pare subiectiva, pot fi totusi de acord cu propunerea expertului (care a facut-o) in ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)