avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATIILE DEPUSE ONLINE SE MAI DUC LA VIZAT?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATIILE DEPUSE ONLINE SE MAI DUC LA VIZAT?

declaratiile ce se depun online(itm,cass,cas,finante ,somaj) -bihor-oradea ,dupa confirmarea de primire se mai duc la vizat sau se depun numai in urnele amenajate?
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 20:16, 14 Iulie 2010
Se depun (semnate si stampilate) in urnele amenajate impreuna cu dovada preluarii lor _numerele de inregistrare primite pe mail in urma depunerii online. Doar la somaj nu este nevoie sa depuneti declaratiile si pe suport de hartie.
jannka a scris:

declaratiile ce se depun online(itm,cass,cas,finante ,somaj) -bihor-oradea ,dupa confirmarea de primire se mai duc la vizat sau se depun numai in urnele amenajate?

Cu conditia ca in judetul respectiv sa existe organizata procedura de depunere online sau email a declaratiilor de catre fiecare institutie, procedurile legale sunt urmatoarele:

- ITM - se listeaza in 2 exemplare declaratia online se duc la ITM pentru obtinerea stampilei
- CASS - un exemplar din declaratia online listata impreuna cu copiile roz ale concediilor medicale se depun la urnele dedicate dupa care se asteapta primirea confirmarii pe email
- CAS - se trimite declaratia pe email apoi se asteapta primirea confirmarii, Acesta confirmare impreuna cu declaratia se trimite prin posta la Casa cu confirmare de primire
- Administatia Financiara- se transmit declaratiile online, se listeaza imediat nr de inregistrare, la doua trei zile pe site apare mesajul de prelucrare
- Somaj - se transmit declaratiile prin email si tot pe email primiti confirmarea de transmitere a declaratiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii online sah-mat sah-mat Ma intereseaza adresa de mail unde se trimit declaratiile pentru casa de pensii (vezi toată discuția)
Probleme cu itm-ul branzovenescu branzovenescu Buna Seara Pe 31 martie am angajat prima persoana la firma si pe 30 martie am trimis pe cineva cu dischetele si ca sa ridice parola de la ITM pentru revisal ... (vezi toată discuția)
Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)