avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere salariat care inceplineste cond de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere salariat care inceplineste cond de pensionare anticipata

buna ziua
Credeti ca este ilegala pensionarea unui salariat care indeplinewste conditiile de pensionare anticipata, in conditiile in care salariatul a fost instiintat ca indeplineste conditiile de pensionare anticipata.

multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 12:14, 4 August 2007

Nu-l puteti pensiona anticipat , decat daca depune salariatul o cerere in acest sens ;) Societatea nu-l poate trimite in pensie anticipata daca salariatul nu doreste (la dosarul de pensie trebuie depusa cererea acestuia).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic urmat de pensionare anticipata ciprianr ciprianr Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana poate beneficia de somaj tehnic, ca apoi sa poata beneficia de pensie anticipata. Avem urmatorul scenariu: ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta Daliborka Daliborka Buna ziua as avea o nelamurire daca de exemplu am un angajat care este nascut in 19.09.1952, este obligatoriu sa intre anul acesta in pensie de limita de ... (vezi toată discuția)
Viitor pensionar bunica1 bunica1 Din dec. 2008 am fost disponibilizata si ptr. ca stiam ca nu mai am mult pana voi putea iesii la pensie limita de varsta , am luat CM._ ... (vezi toată discuția)