avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale casa de marcat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

casa de marcat

Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul d-voastra. Obiectul de activitate al firmei la care lucrez este Comert cu ridicata al imbracamintei si incaltamintei 4642. Achizitionam echipamente sportive si le vindem en-gros , sunt situatii cand cluburile sportive nu cumpara echip.pentru copii si astfel ar trebui sa facturez catre pers.fizice. Singura varianta este aceea de a-mi achizitiona o casa de marcat? Este o problema ca nu am magazin de desfacere a marfurilor cu amanuntul(adica nu am o locatie)? Pot declara casa de marcat la sediu?
Cel mai recent răspuns: gabon , utilizator 22:13, 14 Iulie 2010
Adaugati la actul constitutiv comert cu amanuntul sau daca il aveti adaugat il autorizati. Cumparati casa de marcat si sunteti in legalitate.
In actul constitutiv avem comert cu amanuntul. Care este procedura de autorizare?
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzari second hand la kg ideeculturala ideeculturala Buna ziua. Am un magazin second hand in care vand diverse produse: haine, incaltaminte, gablonturi, etc. Am coduri CAEN necesarii vanzarii produselor cu ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare textile imprimate giussy7 giussy7 Buna ziua, Intrebarea este urmatoarea. Pentru a comercializa cu amanuntul tricouri cumparate de la o firma si imprimata la o alta firma, imi trebuie un cod ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt un magazin care vinde și haine, și poșete din piele sau înlocuitor, și bijuterii, și cosmetice belciuge belciuge Bună ziua Aș vrea să deschid un magazin de produse handmade în care să vând mai ales în regim de consignație (cod CAEN 4779), produsele fetelor ... (vezi toată discuția)