avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post

Buna ziua,
Am o mare rugaminte, o prietena a angajat o vanzatoare la magazin (are scoala profesionala) muncitor necalificat la itm au zis ca merge cor 911102 vanzator ambulant produse nealimentare.Avem si noi nevoie de fisa postului.
Daca aprovizioneaza magazinul cu produse alimentare trebuie sa modific cor 911101 printr-un act aditional sau doar in revisal? In stat se trece functia de vanzator?
As mai avea si eu nevoie de fisa postului pentru casier si contabil.

Alte discuții în legătură

Stabilire nivel salar ametist ametist Daca am un angajat care nu are bacalaureatul dat, dar are un curs facut de "TEHNICI DE COMERCIALIZARE MARFURI" cu durata de 30 ore la Camera de Comert, pe ce ... (vezi toată discuția)
Functia Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu completarea cim-ului la Felul muncii:\" functia/meseria,am incadrare la toti angajatii pe post de muncitor necalificati,dar ... (vezi toată discuția)
Cod cor carmen fortiu carmen fortiu Am de facut angajari la un magazin alimentar si o cafenea - restaurant pt. 2 muncitori necalificati , problema este ca nu am gasit numic care sa se ... (vezi toată discuția)