avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa mediu

Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de actiune pentru recuperarea unei taxe de mediu pentru o masina pe care am inmatriculat-o in urma cu 10 zile.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
model de actiune completa privind taxa de recuperare auto Serban Paul daniel Serban Paul daniel Solicit un model de actiune completa privind recuperarea taxei de mediu ma intereseaza mai mult o motivatie castigatoarein instanta si articole pe care sa ma ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu pentru o masina cumparata pe leasing, inmatriculata in iulie 2013 csabab csabab Ma puteti ajuta cu o informatie/sfat, daca putem recupera timbrul de mediu pentru o masina cumparata pe leasing acum un an, si la care am achitat ultima rata ... (vezi toată discuția)