avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Model de actiune completa privind taxa de recuperare ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Model de actiune completa privind taxa de recuperare auto

Solicit un model de actiune completa privind recuperarea taxei de mediu ma intereseaza mai mult o motivatie castigatoarein instanta si articole pe care sa ma bazez in formularea actiunii,mi-am inmatriculat masina ma costat taxa de mediu 1000 euro vai si amar si student am ramas falit solicit ajutor multumesc frumos. Sunt student anul II Drept Timisoara puteti sa imi trimiteti si mail "paul_tm90@yahoo.com" cu un model de actiune idei diriguitoare concrete :)
Cel mai recent răspuns: alex schreiner , utilizator 21:18, 2 Aprilie 2011
ma intereseaza si pe mine un model de actiune similar cu cel solicitat mai sus, va rog tare frumos, adresa mea este alex_alexschreiner@yahoo.com. va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitare rca foarte scump jeoanesss jeoanesss Am o masina inmatriculata pe numele meu, mai exact o dacia solenza. Eu am 21 ani si am inmatriculat masina pe numele meu printr-o jotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare BiancaIubi BiancaIubi Pot sa recuperex taxa de poluare platita in noiembrie 2010? Daca da, care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc (vezi toată discuția)