avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamuriri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamuriri

Cum se explica faptul ca la primaria unde lucrez sunt angajate 13 persoane din care : 9 functionari publici si 4 personal contractual iar dupa numarul de locuitori ar fi trebuit sa fim 30 de angajati- Nu mai inteleg nimic . In aceasta situatie se mai angajeaza sau se mai reduc. Daca tot suntem atat de putini eu cred ca nu ar mai trebuii sa ni se reduca salariile cu 25 % - nu crede-ti ?
Imi raspunde si mie cineva ? -Multumesc

Alte discuții în legătură

Restructurare personal primarie!!!!!!!!! mondena_2005 mondena_2005 Sunt consilier local si in baza legii trebuie sa punem in discutie organigrama si statul de functii a primariei urmand sa aprobam sau nu proiectul de hotarare ... (vezi toată discuția)
Raspundere ocpi RAMONA_IUGARU RAMONA_IUGARU Buna ziua! Unde as putea gasi conditiile raspunderii disciplinare a angajatilor OCPI? Nu resusesc sa ma inteleg omeneste cu angajatii unui birou ANCPI (nu ... (vezi toată discuția)
Desfiinþarea posturilor publice vacante ºi a celor ocupate szabozsolt1 szabozsolt1 Va rog sa ma ajutati un raspuns, nici cei de la ANFP si nici Agentia Nationala... nu a putut sa imi ofere un raspuns clar. Guvernul a anuntat adoptarea ... (vezi toată discuția)