avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Raspundere OCPI
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Raspundere OCPI

Buna ziua!
Unde as putea gasi conditiile raspunderii disciplinare a angajatilor OCPI? Nu resusesc sa ma inteleg omeneste cu angajatii unui birou ANCPI (nu raspund deloc la telefon, lucrarea nu a fost indeplinita in termenul stabilit dar nu stiu de ce si cand cer relatii mi se spune ca nu le pot furniza etc.)
Cel mai recent răspuns: RAMONA_IUGARU , utilizator 10:33, 5 Octombrie 2015
Este functionar public sau personal contractual?
Este vorba de registrator, deci banuiec ca functionar public... Pe de alta parte, centralista care refuza sa raspunda (banuiesc au afisarea numarului, altfel nu imi explic) banuiesc ca este contractual...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultare cadastru in regim de urgenta Dana Marin Dana Marin Am nevoie sa aflu proprietarul unui apartament pe care vreau sa-l cumpar si am nevoie urgenta de informatie. Am inteles ca cel mai sigur e de la ANCPI - ... (vezi toată discuția)
Denumirea functiei procesomanul procesomanul Buna ziua, Angajatii din cadrul Caselor Judetene de Pensii, care lucreaza la dosarele pensionarilor, sunt functionari publici ? Daca nu, cum se numesc ? Daca ... (vezi toată discuția)
Parcelare platita de mine, impiedicata de primarie Bazavan Bazavan AQm si eu o problema care cred ca se intilneste mai rar.anul trecut,in luna mai am cumparat un teren care este ocupat in parte de altcineva si neclaritatile ... (vezi toată discuția)