avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai sunt in tara seccretari de primarie fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai sunt in tara seccretari de primarie fara studii superioare ?

Daca mai sunt , de ce nu se i-au masuri de inlaturarea lor ?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 00:21, 15 Iulie 2010
Incă din 2003 a fost elaborată o lege care prevedea că, din 2009, secretarii de primarii trebuie să fie absolvenţi de Universităţi, cu prioritate de facultăţi cele de Drept şi Administraţie Publică Locală.
Dacă 31 iulie 2009 era termenul iniţial până la care secretarii trebuiau să aibă patalamaua la mână, guvernul s-a arătat îngăduitor şi a prelungit acest termen cu încă cinci luni, adică până la 1 ianuarie 2010. Conform legislaţiei în vigoare, secretarii trebuie să aibă studii juridice sau administrative ca să poată deţine această funcţie sau să facă dovada că sunt prinşi într-o formă de învăţământ universitar în an terminal.
Intrebarea " de ce nu se i-au masuri de inlaturarea lor" nu cred ca trebuia pusa aici, nu va raspunde nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere diploma spiru haret - absolvent al facultatii de drept Lali123 Lali123 Buna ziua, ma adresez dvs cu speranta ca voi primi un raspuns care sa clarifice situatia incerta in care ma aflu (nu numai eu) deoarece contrazice orice ... (vezi toată discuția)
Licenta iulie 2009 spiru haret Medeea  Iliescu Medeea Iliescu Buna Ziua! Va rog sa ma lamuriti cu privire la noua HG 749/2009 , hotarare care elimina din lista universitatilor acreditata UNIVERSITATEA SPIRU HARET. Am ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)