avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... suspendare,sau radiere IF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

suspendare,sau radiere IF

Bună ziua!

Am o IF si as dori să o suspend,sau să o radiez,dar nu stiu care e mai avantajoasă. Am căutat pe siteul onrc,dar n-am găsit pt.IF,numai srl-uri.
Poate stie cineva,cît costă suspendarea sau radierea unei if.?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: izabela 67 , utilizator 09:48, 4 Septembrie 2010
costul cel mai mic e radierea , pentru ca daca faceti suspendare platiti pentru suspendare, daca vreti sa o radiati mai platiti si la radiere, deci radiata are un singur cost nu e mai mult de 300 lei
Multumesc,dar am rezolvat problema si m-a costat 15 roni,radierea.=D>
As avea rugamintea sa ma lamuriti si pe mine:
- Cfm OUG 58/2010 radierea trebuie comunicata la Casa de Pensii si la Somaj in 3 zile lucratoare? Nu mi-e clar ce fel de declaratie se depune
- La sanatate ce fel de acte se depun dupa radiere si in ce termen?
- La Finante exista vreun termen de anuntare a radierii?
Multumesc mult
Eu nu am avut contracte cu Casa de pensii si somaj,deoarece,am functionat putin timp.La sănătate am plătit pt.tot anul,dar la închidere nu am mai fost la ei.
La Finante trebuia să merg,să scot un cazier fiscal(că nu am datorii la buget) si pe urmă am depus cererea de radiere la ORC,am plătit 15 lei,iar după 5 zile am primit certificatul de radiere a IF-are.Simplu!
Asta în Satu Mare,nu stiu în alte orase cum este procedeul.
După cîte am citit,aici pe forum,diferă de la oras,la oras.
În orice caz,prima dată,mergeti la ORC si ei vă spun exact ce aveti de făcut!
Baftă!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Firma cu leasing vreau sa o lichidez m_nitu m_nitu Buna ziua! Am rugamintea sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: Am un leasing pe firma si nu mai pot plati ratele. Firma e suspendata iar eu am platit ratele ... (vezi toată discuția)