avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impartire padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impartire padure

Buna ziua
In urma legii 19 , tatal meu a dobindit titlul de proprietate pentru 1 ha de padure , mostenire de la bunicul lui . Pe acest titlu ( emis pe 11.10.2002 ) sint trecuti doar fratii si mama lui . Intre timp tatal meu a murit .Acum celelalte rude ( altele decit fratii trecuti pe TP ) descendenti ai strabunicului , vor si ei parte din aceasta padure .
1. Voiam sa va intreb daca legal au dreptul si ei la padure ?
2. Cum trebuie sa procedez ca sa impart la toti aceasta padure , tinind cont ca eu am fost de acord , verbal ,sa le dau si lor o parte , doar sintem rude .

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietatepentru 1 ha padure alexeflorin alexeflorin Buna ziua Tatal meu ( in prezent decedat ) a obtinut titlul de proprietate in baza legii 19 .ca mostenire de la bunicul din partea lui . Pe acest titlu ... (vezi toată discuția)
Retrocedare terenuri/mostenitori maaruaa maaruaa prin retrocedarea terenuriloc cnf legii 18/1991 bunicul impreuna cu unul din fratii sai au fost trecuti pe un titlu de proprietate de 9 ha. ulterior pe legea ... (vezi toată discuția)
Obstrucþionarea împãrþirii unei moºteniri din rãutate mihai78 mihai78 Mi-a mâncat zilele o rudă. Acum am venit de la ea şi mi-am dat seama că persoana e rău intenţionată şi că trebuie să găsesc o metodă de a o obliga ... (vezi toată discuția)