Lucrez intr-o institutie publica si am fost mutat in cursul acestui an de la un compartiment la altul pe motiv de lipsa de personal. Vroiam si eu sa stiu daca urmare a restructurarilor propuse de guvern se poate ca sa fiu dat afara. Vreau sa mai spun ca nu sunt functionar public ci angajat contractual si compartimentul unde am fost mutat este protectie civila unde suntem decat doi angajati mentionez acest fapt crezand ca poate va avea vreo relevanta.
Buna ziua !
In principiu , da . Depinde de nr. de personal existent in cadrul institutiei , raportat la prevederile OUG 63/2010 , daca acest numar este peste normativ se pot opera reduceri de posturi .
Vreau sa mai spun ca nu sunt functionar public ci angajat contractual si compartimentul unde am fost mutat este protectie civila unde suntem decat doi angajati mentionez acest fapt crezand ca poate va avea vreo relevanta.
OUG 63/2010 se refera la personalul bugetar si nu face distinctie intre functionarii publici si personalul contractual , in consecinta nu are relevanta acest aspect ....