avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referitor la restructurare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referitor la restructurare

Lucrez intr-o institutie publica si am fost mutat in cursul acestui an de la un compartiment la altul pe motiv de lipsa de personal. Vroiam si eu sa stiu daca urmare a restructurarilor propuse de guvern se poate ca sa fiu dat afara. Vreau sa mai spun ca nu sunt functionar public ci angajat contractual si compartimentul unde am fost mutat este protectie civila unde suntem decat doi angajati mentionez acest fapt crezand ca poate va avea vreo relevanta.
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2010
Adytzu72, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:47, 16 Iulie 2010
Buna ziua !
In principiu , da . Depinde de nr. de personal existent in cadrul institutiei , raportat la prevederile OUG 63/2010 , daca acest numar este peste normativ se pot opera reduceri de posturi .
Vreau sa mai spun ca nu sunt functionar public ci angajat contractual si compartimentul unde am fost mutat este protectie civila unde suntem decat doi angajati mentionez acest fapt crezand ca poate va avea vreo relevanta.
OUG 63/2010 se refera la personalul bugetar si nu face distinctie intre functionarii publici si personalul contractual , in consecinta nu are relevanta acest aspect ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare/disponibilizare 2010 - functionari, contractuali, speciali... radu_mc radu_mc Un topic care-si propune sa ofere suport legislativ pentru situatiile intalnite (legale si mai putin legale) in cazul restructurarilor/disponibilizarilor ... (vezi toată discuția)
Oug 63/2010 - echipa proiect fonduri europene azone19_70 azone19_70 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce ati inteles cu privire la aceste prevederi ale OUG 63/2010: \"În cazul în care unitatea/subdiviziunea ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari in institutiile aflate in subordinea ministerului muncii camelia iosif camelia iosif sunt functionar public de 20 de ani, studii superioare de lunga durata, master in politici publice si administratie publica, in functia de consilier superior ... (vezi toată discuția)