avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Un dosar la cedo!
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Un dosar la cedo!

Am un dosar timis la CEDO in 2006 un singur raspuns neau trimis ca sa acceptat cererea si se va judeca cazul.pana in ziua de azi nu am primit nici un raspuns ,as dori sa ma interesez de proces ,suntem programati sau nu se stie nimica .pe siteul lor nam gasit numai cazuri terminate ,cele programate nu se arata.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 15 Iulie 2010
nu aveti alta varianta decat sa asteptati comunicari din parte a curtii, chiar daca trec multe luni de zile intre ele. volumul de munca de acolo este imens.
vikizsolt30 a scris:

Am un dosar timis la CEDO in 2006 un singur raspuns neau trimis ca sa acceptat cererea si se va judeca cazul.pana in ziua de azi nu am primit nici un raspuns ,as dori sa ma interesez de proces ,suntem programati sau nu se stie nimica .pe siteul lor nam gasit numai cazuri terminate ,cele programate nu se arata.multumesc

Adresati-ca cu o scrisoare Curtii prin care ii solicitati sa va comunice stadiul plangerii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo octavian77 octavian77 Pe data de 15 ianuarie am trimis o scrisoare la CEDO ca urmare a incalcarii unui drept de catre statul roman. Sincer sa fiu trecuse mult timp si nu credeam sa ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo mr_bachus mr_bachus Am trimis o cerere catre CEDO, am primit confirmarea primirii cererii de la Strasbourg, insa de atunci au trecut 4 luni si n-am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)
Proces la cedo etelkapalffy etelkapalffy Bună ziua, Mă numesc Etelka Palffy ,sunt din Târgu-Mureş şi mă adresez cu deosebit respect domniilor voastre cu următoarul subiect: Din luna iunie ... (vezi toată discuția)