gnicolae a scris:
din cate stiu eu nici un somer nu este obligat sa se inscrie la aceste cursuri de calificare/recalificare. daca te-ai inscris in urma optiunii liber exprimate:D trebuie sa il parcurgi daca nu esti sanctionat cu contravaloare, partiala a cursului. de ce? pentru ca ai incurcat ANOFM/privat alt somer de a se recalifica. in legatura cu "este folosit la altceva decat specializarea de instalator, il foloseste ca zilier,doar ca nu este platit" #-oin primul rand se numeste practica....cum altfel sa inveti meseria de instalator, in al 2 lea rand nu este platit pt. ca primeste in aceasta perioada ajutor de somaj adica este platit pe perioada acestui curs. daca individul nu este multumit sa se adreseze celor de la agentie si sa spuna ca nu este multumit de modul in care se desfasora cursul altfel sunt tentata sa-l consider lenes si puturos si cu coada pe sus!:P
"individul" este tatal meu si stiu ca nu poate fi platit atat timp cat are somaj,dar meseria de instalator nu o inveti daramand cladiri si alte chestii care nu au nici o legatura cu instalatorul,ce face cu diploma de instalator daca el nu a facut practica in acest domeniu?la ce ii serveste?iar de lenes nu se pune problema,a muncit foarte mult si munceste foarte mult si acum,iar practica stiu ca e de 4 ore nu de 10 -11 ore in fiecare zi:D