avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general saga
Discuție deschisă în Contabilitate în general

saga

ce program de contabilitate imi recomandati, as vrea un program in care sa fac notele contabile?saga vi se pare ok pt cineva care vrea sa tina contabilitate acasa?
Cel mai recent răspuns: anairam_unid , utilizator 13:35, 8 August 2010
Eu folosesc Saga si sunt multumit de el
Subscriu. Foarte bun Saga! Cumparati-l (cu licenta deci) si nu va doare capul pentru nici o modificare. Evident puteti tine cate firme doriti.
Succes!
da ...saga e foarte accesibil, usor de folosit !
merita banii !
aveti cumva un manual de utilizare pt saga ?mi l-am cumparat dar nu prea imi iese sa il folosesc
Manualul de utilizare il gasiti in casuta "ajutor".....in program. O zi buna! si spor la treaba!

Alte discuții în legătură

Care este cel mai utilizat program de contabilitate CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 optez ptr saga insa as dori sa stiu cu ce programe se mai lucreaza mai usoare ptr o firma care nu are gestiune, nu are un volum asa mare de facturi, ce imi ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma ii Magda95 Magda95 Bună seara! Am deschis o firmă ii și îmi voi ține contabilitatea singură momentan din diverse motive. M-am informat în mare parte, dar aș vrea să mă ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ioanaa17 ioanaa17 Buna ziua Sotul meu tocmai sia deschis o firma de personalizari...mai exact importa brichete,pixuri etc si le personalizeaza.... Eu am terminat ... (vezi toată discuția)