avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

Buna ziua
Sotul meu tocmai sia deschis o firma de personalizari...mai exact importa brichete,pixuri etc si le personalizeaza....
Eu am terminat contabilitate sim as vrea sa i tin eu contabilitate acestei firme...
Am auzit ca cu programul saga e foarte usor sa lucrezi!
Ce rugaminte as avea la voi e sa ma invatati cum sa lucrez cu acest program si cum sa incep sa i tin eu contabilitatea...
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 13:00, 5 Noiembrie 2012
1.deschideti calculatorul;
2. instalati programul;
3. cititi instructiunile (manualul de utilizare) atasat la program;
4. nu sunt rautacioasa, dar chiar nu se poate invata asa...din zbor...
5. incercati sa obtineti bunavointa unei colege si sa va arate practic ce si cum.

succes
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
Herra_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor sunt noua in domeniu Maady Maady As vrea sa incep sa tin contabilitatea la o firma (a familiei). Nu este o firma foarte mare, ca si domeniu de activitate sunt transporturile de marfa. Firma ... (vezi toată discuția)
Contabilitate srl micro angajat001 angajat001 stie cineva un soft gratuit de contabilitate, nu stiu nimic despre contabilitate, dar vreau sa invat, am infiintat o firma mica (magazin) si vreau sa tin si ... (vezi toată discuția)
Radierea unei societatii... denisa2011 denisa2011 buna ziua, as vrea sa radiez o sc, nu are datori la stat, la furnizori, nu avem de incasat de la clienti, singura problema este ca in caserie sunt fff multi ... (vezi toată discuția)