avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Executor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Executor

Am avut proces cu firma pt drepturi salariale. Am avut castig de cauza, am primit hotararea jud acasa, au trecut si cele 10 zile de recurs (am facut si cererea catre firma pt achitarea drepturilor salariale conf. hotararii) si bineinteles ca banii nu i-am primit pe card.
Cum procedez in acesta situatie? Ma duc la Trib sa cer executor...?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ioana2525 , utilizator 16:36, 17 Iulie 2010
Daca unitatea nu va achita banii in 15 zile de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii si intrucat deja ati cerut societatii executarea acesteia atunci va veti adresa unui executor judecatoresc.

Aha, din cate imi aduc aminte la aceasta intrebare vi s-a mai raspuns acum ceva vreme in urma, mai exact pe data de 09 iulie 2010... d-le/d-na utilizator ioana2525 ... de ce reluati discutia intrucat vi s-a raspuns in mod corect in zilele anterioare ?

Daca totusi, problema dvs nu s-a rezolvat inca, apelati la serviciile unui executor judecatoresc.
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2010
Costel DRAGOMIR, Avocat
Pai nu e irevocabila dc au trecut si cele 10 zile de recurs..?#-o
ioana2525 a scris:

Pai nu e irevocabila dc au trecut si cele 10 zile de recurs..?#-o

Hotararea devine irevocabila daca in termenul de exercitare a recursului nicio parte nu a depus recurs.
Trebuie sa vedeti data la care angajatorul dvs a primit hotararea primei instante si de la acea data sa vedeti daca acesta a formulat recurs in termen.
Multumesc pt raspuns.
Nu mai comunic cu firma respectiva (adica nu sunt de gasit nici la telefon, nici pe mail), asa ca nu pot sti cand au primit ei hotararea....Eu am primit-o pe 5 iulie....
ioana2525 a scris:

Multumesc pt raspuns.
Nu mai comunic cu firma respectiva (adica nu sunt de gasit nici la telefon, nici pe mail), asa ca nu pot sti cand au primit ei hotararea....Eu am primit-o pe 5 iulie....

Se poate afla din arhiva Tribunalului cand i s-a comunicat hotararea si daca a exercitat calea de atac a recursului in termen.

Alte discuții în legătură

Cheltuieli executare silita ContSters413966 ContSters413966 Buna! am primit o adresa de la judecatorie unde scrie ca trebuie sa achit taxa pt xero copiere a dosarului executional, dar nu scrie unde se plateste.In ... (vezi toată discuția)
Executare silita saly30 saly30 buna ziua am castigat un proces cu hotarare definitiva la judecatorie.Hotararea definitiva am investit-o cu titlu executoriu pentru a-mi recupera 15000 eur ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli executare silita VAYA VAYA In urma unei sentinte civile unde am cerut iesirea din indiviziune s-a stabilit ca eu sa platesc o sulta proprietarului minoritar. Imediat acesta a mers la ... (vezi toată discuția)